Ervaringen coachingstraject

Ervaringen van ouders en kinderen die een coachingstraject gevolgd hebben.

Onze dochter is zich nu meer bewust van haar eigen (zelfbewustzijn) en wij als ouders hebben handvatten gekregen die bij de ontwikkelingsfase horen.
Onze dochter voelde zich veilig en vertrouwd bij Melanie.

Ouders van een 12 jarige gevoelige meid, maart 2021

-

"Ik kan als moeder mijn rust beter bewaren en mijn dochter ook.
Het zou voor ieder kind mooi zijn om eens door de ogen van een kindercoach bekeken te worden om meer duidelijkheid te krijgen over het gedrag van je kind."

Ouders van een 7 jarige gevoelige meid, december 2020

-

"We zien een positieve verandering in de heftigheid van de emoties. Hij denkt nu eerst na voordat hij iets doet en we kunnen makkelijker over emoties en gedrag praten."
Ouders van een 7 jarige gevoelige zoon met veel boze buien, november 2020

-

"Ik heb mezelf en mijn dochter beter leren kennen. We weten nu waar haar boze buien vandaan komen en wat we kunnen doen."
Moeder van een 8 jarige hooggevoelige meid met een sterke wil, september 2020

-

"Een ervaring voor het leven!
De handvaten die onze zoon in de coaching heeft meegekregen kan hij altijd op terugvallen. Er is een duideljike verandering waarneembaar. Hij geeft een enorme sprong gemaakt in zijn zelfvertrouwen."

Ouders van een gevoelige jongen van 10 jaar, maart 2020

-

"We hebben als ouders heel veel tips gekregen over prikkelverwerking. Onze dochter is nu veel rustiger. Bij een driftbui gaat ze nu even naar haar kamer om rustig te worden. Ze voelt de situatie beter aan en weet wat ze kan doen."

Ouders van een 7-jarig hooggevoelig meisje met een sterke wil, januari 2020

-
"Ik ben me meer bewust hoe ik bepaalde situaties kan aanpakken.
Ik begrijp mijn hooggevoelig kind en mijn eigen invloed daarop nu beter."

Moeder van een hooggevoelig meisje met een sterke wil, juli 2019

-

"De coaching bij Melanie was de beste keuze ooit! Mijn dochter weet wie ze is en dat ze goed is zoals ze is. Ook als het niet zo lekker gaat, kunnen we het samen oplossen en dat geeft haar weer vertrouwen."
Moeder van een gevoelig meisje van 9 jaar, april 2019

-

"Wij zijn heel warm ontvangen, super goed begeleid en hebben veel handvatten gekregen voor onze zoon."
Ouders van een hooggevoelige 8-jarige jongen, december 2018

-

"Ik ben blij dat het nu zo goed met me gaat"
"Hij heeft meer zelfvertrouwen en kan zijn emoties benoemen."

Jongen met autistische kenmerken, juni 2018
-

"Ik ben trots op mezelf.
Bedankt dat je mij hebt helpen groeien en sterker worden."

Meisje van 8 jaar, april 2018


Ervaringen "Je geboorte in kaart sessie"

Ervaringen van ouders en vrouwen die een geboorte in kaart sessie gevolgd hebben over zichzelf of over hun kind.

"Ik vind het heel bijzonder om te horen wat de impact van je eigen geboorteverhaal is. Daarvan zouden meer mensen zich bewust moeten zijn. Ik heb hierdoor meer inizcht in mijn eigen behoeftes.
Een 43 jarige moeder

-

"Melanie gaf op een open en rustige wijze uitleg. Samen het geboorteverhaal bespreken van onze dochter gaf veel verheldering over haar doen en laten. Zowel voor kinderen als volwassenen waardevol om te doen."
Ouders van een 5-jarig meisje

-

"Ik begrijp mezelf beter na deze sessie.
Ik heb het gevoel dat dingen kloppen en daar niet in hoef te veranderen.
Dat ik zo mag zijn zoals ik ben en daar ook voor mag gaan staan."

Een bewuste moeder van 35 jaar

-

"Het was heel interessant en ik heb er positieve energie van gekregen.
Fijn dat je de tijd nam en zo geduldig was."

Een krachtige moeder van 35 jaar
-

"Ik vond het super vanmorgen. Heel leerzaam en ook weer nieuwe inzichten gekregen, waarom ik ben zoals ik ben maar dat de regie in mijn eigen handen ligt ...dat ik mezelf een halt kan toeroepen als een gevoel of situatie met me aan de haal wil gaan"
Een enthousiaste vrouw van 48 jaar