Over mezelf


Ik ben Melanie van Gelder, 43 jaar. Getrouwd met Danny van Gelder en trotse moeder van een prachtige dochter Veerle. Samen met mijn man deel ik de passie om kinderen en jongeren te begeleiden en te helpen om stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Mijn dochter heeft mij geïnspireerd om in 2016 de opleiding tot professioneel coach te gaan volgen bij het Tori expertisecentrum. Deze opleiding heeft mij veel inzichten gegeven en persoonlijke ontwikkeling gebracht. Hierdoor ben ik nu met veel enthousiasme mijn eigen praktijk begonnen. Als kindercoach vind ik het belangrijk om samen met ouders verder te kijken dan wat je ziet.


Mijn missie is om kinderen bewust te maken van hun eigenheid en unieke talenten en kwaliteiten. Hierdoor ontstaat meer veerkracht. Een prachtige basis voor de toekomst.

Ik ben als professioneel coach ingeschreven in het coachregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). De NFG waarborgt onder andere de kwaliteit van professionals in de psychosociale zorg door voldoende scholing, intervisie en literatuurstudie!

Je kunt me vinden in het coachregister van de NFG:
https://www.de-nfg.nl/nfg-coachregister-limburg.html

logo van beroepsvereninging

Mijn weg

Lang heb ik gezocht naar mijn weg

Ik kon hem maar niet vinden
Zoeken was vermoeiend
en ik kon niet verbinden

Verbinden met mijn hart
want dat was wat ik zocht
De liefde voor mezelf
vond ik in de stilte
Stil zijn en luisteren
dan hoor je het meest

Mijn lichaam fluisterde:
“Ik hou van jou”

Dat klonk voor mij vrij onbekend
maar nu ben ik eraan gewend

En durf ik te zeggen:
“Dat ik van je hou”