Werkwijze

De coachingssessies vinden binnen of buiten plaats. Samen bakken, creatieve werk- en spelvormen of lichaamsgericht werken. Allemaal afhankelijk van de behoefte van het kind.

De sessies zijn heel afwisselend en nooit saai.
Het kost geen energie, je krijgt energie!

We zorgen samen dat het een leuke ontdekkingstocht wordt. Een ontdekkingstocht voor kinderen naar hun eigen IK, waar ze blij van worden en waar ze van gaan stralen.

Je kind de ruimte geven om zich te ontwikkelen

Kennis maken
Een telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend.
We bespreken jullie situatie en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je nieuwsgierig, neem dan contact met me op via de telefoon of e-mail.

Een vervolgstap is een oriëntatiegesprek bij mij of bij jullie thuis om elkaar beter te leren kennen en nog meer inzicht te krijgen in jullie situatie, verwachtingen en hulpvraag. Het oriëntatiegesprek kost € 90,00 en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij voorkeur is dit gesprek met beide ouders. Na dit gesprek hebben jullie meer inzicht in jullie situatie en indien gewenst maak ik een samenvatting van ons gesprek en coachingsvoorstel gericht op jullie situatie.

Het coachingstraject
Losse sessies of een traject op maat?
We kijken samen wat er nodig is.
Ieder traject is uniek, omdat ieder kind zijn eigen behoeftes en ontwikkelingswensen heeft.

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Dit kan per telefoon of e-mail. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.