Werkwijze

De coachingssessies voor kinderen en jongeren zijn gericht op het herstellen van het basisvertrouwen. Hierbij worden creatieve werk- en spelvormen ingezet. Ik kijk vooral wat er op dat moment nodig is. 

De coachingssessies voor ouders zijn gericht op bewustwording van ontbrekende (levens)behoeftes van het kind en geven inzicht in de betekenis van het vaak onbegrepen gedrag. Jij als ouder bent de sleutel tot een positieve verandering binnen jullie gezin. Er wordt onder andere gewerkt met de CREF methode, zie filmpje hieronder. Ik begeleid jullie graag in dit magische proces.

Kennis maken
Een telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend.
We bespreken jullie situatie en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je nieuwsgierig, neem dan contact met me op via de telefoon of e-mail.

Een vervolgstap is een oriëntatiegesprek bij mij of bij jullie thuis om elkaar beter te leren kennen en nog meer inzicht te krijgen in jullie situatie, verwachtingen en hulpvraag. Het oriëntatiegesprek kost € 90,00 en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij voorkeur is dit gesprek met beide ouders. Na dit gesprek hebben jullie meer inzicht in jullie situatie en indien gewenst maak ik een samenvatting van ons gesprek en coachingsvoorstel gericht op jullie situatie.